4 Mijl Groningen Corona

De Oegandees liep de 4 Mijl in 1727 minuten. Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland zijn er in de gemeente Groningen tot nu toe 21402 personen positief getest.


Faq S Menzis 4 Mijl Van Groningen

11054 likes 30 talking about this 6148 were here.

4 mijl groningen corona. Na zwoegen en zweten mag je vervolgens een energiedrankje in ontvangst nemen en je medaille omgehangen krijgen maar dit jaar niet. Foto Menzis 4 Mijl van Groningen. Van de Kerklaan in Haren naar de Vismarkt in Groningen Voor de 34e keer 6437 meter onder de voeten door laten gaan tijdens de 4 Mijl.

Toch besloot de organisatie afgelopen week de inschrijving te openen in de hoop dat het in oktober wél kan. Zoals bijna alle evenementen gaat ook de 4 Mijl van Groningen dit jaar niet door. Vorig jaar ging de 4 Mijl van Groningen waaraan ruim 20000 lopers meedoen vanwege corona niet door.

Onder prachtige weersomstandigheden ging zondag de 34e editie van de 4 mijl van Groningen van start. Duizenden hardlopers gaan zondag weer op pad. In Midden-Groningen is iemand overleden aan de gevolgen.

Dit weekend staat in het teken van de alternatieve 4Mijl4You en de 4 Mijl van Groningen. De 34e editie van de 4 Mijl zou in oktober plaatsvinden maar de organisatie heeft ervoor gekozen om het hardloopevenement een jaar uit te stellen. Dit betekent een stijging van 01 procent.

De volgende editie vindt nu plaats op zondag 10 oktober 2021. Parcoursrecords blijven in de boeken tijdens 4 Mijl. We hebben er vanwege corona twee jaar op moeten wachten maar zondag kunnen we weer ouderwets genieten van de 4 Mijl.

Zaterdagavond 9 oktober wordt de alternatieve 4Mijl4You gehouden. De Keniaanse won voor de derde keer op. De inschrijving voor het hardloopevenement de 4 Mijl van Groningen is vanwege het coronavirus uitgesteld.

4 mijl groningen corona Groningen staat zondag in het teken van 4 Mijl. Sommige delen van de binnenstad van Groningen en Groningen-Zuid zijn daardoor minder goed bereikbaar. Het was zondag weer de traditionele 4 Mijl van Groningen.

Het RIVM noteerde over het afgelopen etmaal 90 nieuwe besmettingen met corona in Drenthe en 101 in Groningen. Mocht de 4 Mijl vanwege corona toch niet kunnen plaatsvinden dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie. De Menzis 4 Mijl van Groningen is helaas afgelast.

Grote evenementen zijn tot 1 september afgelast. Met artikelen videos interviews achtergronden en columns uit provincie en Stad. De winnares van de vrouwen Eva Cherono was er dichtbij maar slaagde er net niet in om de snelste tijd ooit te verbeteren tijdens de 34e 4Mijl van Groningen.

Dat blijkt uit openbare data van het RIVM. Maar of die door kan gaan is hoogst onzeker. In de gemeente Groningen zijn sinds zaterdag 16 personen positief getest op het coronavirus.

RTV Noord besteedt via. Dat zijn minder dan zaterdag. Een keur aan lopers en loopsters gingen van start.

Lees het laatste nieuws uit Groningen bij RTV Noord. De 4 Mijl staat gepland op zondag 11 oktober. Bij de vrouwen was de Keniaanse Eva Cherono voor de derde keer oprij de snelste.

Daarom zijn straten waar de 4 Mijl doorheen loopt deels afgezet. De 4 Mijl is een hardloopevenement dat sinds 1994 wordt gehouden op de Vismarkt in Groningen. Nadat vorig jaar de wedstrijd niet door kon gaan door Corona liepen er dit jaar weer 14000 deelnemers van Haren naar Groningen.

Zaterdag lag dit aantal nog op 21386. Menzis 4 Mijl van Groningen Groningen. De 13000 hardlopers die zondag meedoen aan de 4 Mijl van Groningen krijgen niet direct een medaille als ze over de finish op de Vismarkt komen.

In de middag weten we wie de opvolgers worden van Davis Kiplangat en Eva Cherono. De Menzis 4 Mijl van Groningen die zondag 11 oktober zou plaatsvinden gaat vanwege het coronavirus niet door meldt de organisatie dinsdag op haar website. De organisatie wacht af hoe het gaat met de ontwikkelingen rond het virus.

Met de huidige maatregelen rond het coronavirus is een evenement als de 4 Mijl van Groningen haast een utopie. Ook voor de bijhorende 4Mijl4You die op. Na 6437 kilometer kwam bij de professionele mannen Rogers Kibet als eerste over de finish op de Vismarkt.

De 34e editie wordt verplaatst naar 10. De duizenden kleinoden bevinden zich ergens op zee in een. Het is volgens de organisatie niet realistisch om het bij lopers en.


Nieuws Menzis 4 Mijl Van Groningen


Https Www Oogtv Nl Wp Content Uploads 2015 10 4 Mijl 3 Jpg


Kiptlbprsk8n0m


Zkovzq15lsfd3m


Kiptlbprsk8n0m


Tqsnbar4r1t9zm


Https Www Oogtv Nl Wp Content Uploads 2015 10 4 Mijl 1 Jpg


4 Mijl Neemt Na 20 September Besluit Over Wel Of Niet Doorgaan Rtv Noord


Roq7qfintyz5dm


Menzis 4 Mijl Van Groningen Afgelast


4 Mijl Gaat Dit Jaar Niet Door Wel Een Alternatief Rtv Noord


4 Mijl Prachtevenement Maar Pure Horror Voor Sterveling Die Snel Een Anti Katerontbijt Wil Scoren In Stad


Szh6asaswfirtm


8kxnxzeojrystm


Nieuws Menzis 4 Mijl Van Groningen


8kxnxzeojrystm


Covid 19 Update Menzis 4 Mijl Van Groningen


8kxnxzeojrystm


Dit Jaar Wel Een 4 Mijl De Inschrijving Is In Elk Geval Gestart Rtv Noord

0 Response to "4 Mijl Groningen Corona"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel